Megtörtént a csoda!

 Bár már írtak róla mértékadó portálok (itt és itt), de az ember úgy van az ilyesmivel, hogy csak akkor hiszi el ha tényleg látja. Így egy befejezetlen poszt immáron örökre vázlat marad, de nem bánom. Megérte.

K&H végre szakított Jamiroquai dalával!

(élt kb. 3 évet)

Többet nem fogjuk hallani a "Dance!" felkiáltást. Jövőben meg fogjuk tudni különnböztetni az egyes K&H szpotokat! Nem fogjuk többé melegebb égtájakra kívánni az ötlet kiagyalóját. Javaslom országszerte az örömtüzek gyújtását. Nem fogja tovább alázni saját image-et a K&H. 

Április 15-től a K&H tánc helyett Menő Manóval hirdet. 

Köszönöm.

Címkék: csoda jamiroquai menő manó k&h

2010.04.18. 13:59 Bajnok 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr341931530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsman 2010.04.18. 21:11:53

ezek a szpotokat sem lesz könnyebb megkülönböztetni egymástól és ugyanannyira unalmasak, sőt idegesítőek lesznek az első hét után.

én spec szerettem a táncos reklámokat, bár tény, hogy régi kedvencem, Jamiroquai számát már nem bírom meghallgatni

a legjobb lenne, ha abbahagynál ezeket a sorozat-alapú hirdetéseket

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.04.18. 22:08:42

nagyon szó az az idill,amit lefestettél,de tartok tőle, mint minden, ami drága,ezt is 2xannyi ideig fog futni,mint amennyi idő alatt meg lehet unni..

de hol a spot?

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.04.18. 22:47:11

@balazsman: A tancos reszet en is szerettem es a dallal sajnos ugyanigy jartam. Ezert is orultem annyira, hogy vege.

A sorozat alapu hirdetes meg alapvetoen nem rossz, de annak feltetele, hogy meg lehessen kulonboztetni az egyes reszeket. Lasd pl. az ACG eselyegyenlosegi hirdeteseit.

@Kontárblog: Fusson sokaig. Koltesek el media oldalon,, amit eddig kreativon megsporoltak. Nyomjak le az Advil Ultrat. De a kulonbozo uzeneteket ne ugyanugy mondjak el. Lehessen megkulonboztetni oket.

Spotot meg nem talaltam neten. a kepet is en barkacsoltam illusztracionak. :)

Bajnok Blog

Sokan, sokféleképpen írnak a reklámok, a marketing, a brandek és a kommunikáció világáról. Ez a blog nem helyettesíti, hanem inkább kiegészíti ezeket. Uff.

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása