Magyar reklámszakma(?) - Feketepont

Bár erősen megkésve, de jár egy óriási fekete pont a magyar reklámszakma vezetésének(?). Pontosabban az FÜGE egy képviselőjének.

Egyszer volt, hol nem volt,2010-ben volt egy előadás, ahol érdeklődő ifjak csillogó szemekkel figyelték az prezentációt, aminek az volt a célja, hogy röviden bemutassa nekik a magyar reklámszakmát, és azt,  hogy mire számíthatnak. Egy részét ragadnám csak ki:

"A magyar ügynökségeknek sokkal nehezebb dolguk van, mert nemzetközi ügyfelet, csak nemzetközi szinten lehet megnyerni, erre pedig magyar ügynökségnek nincsen esélye."

Hogy mondhat ilyet egy "szakember", aki ráadásul a magyar reklámiparnak egy vezető szereplője (legalábbis posztja szerint) ? Ezzel csak azt bizonyítja, hogy abszolút nincsen képben. Még csak nem is kellene messzire mennie, mert a tagozat vezetőségében ott a Sylva, akik már akkor is évek óta az Audinak dolgoztak. Team és a T-Mobile; Edison és a Volkswagen; Hammer és a Tesco; Akció és a T-csoport. Soroljam még? És akkor még könyörületes voltam, és csak a magyar ügynökségek által elnyert multi ügyfelekből vettem párat. Nem tekintve a multi ügynökségek hazai szinten elnyert nemzetközi ügyfeleiről, vagy az azóta eltelt időben történt nyerésekről.

Így kell egyszerűen hiteltelenné válni. Gratulálok. Nyeremény egy óriási feketepont: • Legyen inkább kettő: • •

fuge.jpg

Címkék: szakma feketepont posztumusz

2012.06.23. 17:12 Bajnok Szólj hozzá!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr744603093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bajnok Blog

Sokan, sokféleképpen írnak a reklámok, a marketing, a brandek és a kommunikáció világáról. Ez a blog nem helyettesíti, hanem inkább kiegészíti ezeket. Uff.

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása