Nem mindenkinek való a twitter

Legalábbis netpincer.hu-nak nem. Pontosabban így nem. 2009 márciusi indulása óta 49 bejegyzés található, azok is esetlegesen. Így minek? Mit akartak vele elérni? Úgy tűnik nem tudtak vele mit kezdeni, csak beleugrottak, mert divatos. Pedig lehetne mire használniuk, de ahhoz egy kicsit módosítani kell a "hozzáállást". Simán lehetne akciókat hirdetni. Gyorsan felfutna, hamar hozna eredményt. Például: Bécsi szelet vendéglőtől, mi minden rendelő ajándék strucc szeletet kap, vagy Új étterem került be az elérhető éttermek körébe.

Sok energiába nem kerül, és rövid távon is lenne már érezhető hatása.

Hajrá!

 

Címkék: twitter smo netpincer.hu

2010.06.20. 21:18 Bajnok 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr902094416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.06.21. 10:02:39

Ezt a balfácánt!
Most magamra gondolok. Érkezett egy komment a netpincértől, de véletelnül rossz linkre kattintottam és kimpoderáltam. :S Bocsánat. Szerencsére megvan a szöveg:

"Köszönjük a javaslatot! De... A NetPincér területi alapon működő e-kereskedelmi szolgáltatás, így ha akarjuk, ha nem egy twitterre kirakott éttermi akció jó ha 100 felhasználónkból 1-et érintene. Azaz tevékenységünket 99-en értelmetlen spammelésnek vélnék. Ez még véletlenül sem akarjuk, így maradunk a kevesebb, de mindenkit érintő irogatásnál."

heh 2010.06.29. 14:49:57

Jah, a netpincért nem kell félteni, tudják ők, mi kell nekik. Bár tényleg elég kevés ez a csirip-mennyiség, ők tudják.

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.07.13. 17:11:57

@Molnár Gergö: Nem is féltem őket. Csak így ebben a formában nincsen sok értelme.
Annak már inkább, hogy a felhasználó a rendelését twittere ki tudja tolni.

Bajnok Blog

Sokan, sokféleképpen írnak a reklámok, a marketing, a brandek és a kommunikáció világáról. Ez a blog nem helyettesíti, hanem inkább kiegészíti ezeket. Uff.

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása