Account iskola 3. rész - E-mail

Bár az első leckében már szóba került az e-mail, mint gyors és írásos kommunikációs forma, de külön ki kell emelnem, mert fontos.

Mindig teljes e-mail írj. Mindig legyen benne a szükséges infó, ha hiányzik valami akkor írd meg azt is, és azt, hogy mikorra pótolod a hiányzó részeket.

Kerülendő az olyan: "Hello, csatoltan küldöm az anyagot"
Mi ez? Miért küldöd? Mi a szeretnél vele? Benne van minden? 

Az e-mail másik fontos szerepe az írásbeliség. Ha valamit megbeszéltek telefonon, akkor ne várj arra, hogy az ügyfél írja is le. Nem. Írd meg Te a válaszban, hogy amint azt telefonon megbeszéltétek (rövid, lényeges összefoglaló) küldöd. meg ilyenek. Seggvédelemből is jó.

Címkék: account account iskola

2010.02.11. 01:11 Bajnok Szólj hozzá!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr231746756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bajnok Blog

Sokan, sokféleképpen írnak a reklámok, a marketing, a brandek és a kommunikáció világáról. Ez a blog nem helyettesíti, hanem inkább kiegészíti ezeket. Uff.

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása