Logózott ajándéktárgy - új generáció

Azt hiszem a reklámajándékokat és a katalógusokat nem kell senkinek bemutatnom. Nem kevés szenvedés árán próbálkozik mindenki a toll-esernyő-egéralátét szentháromságból kitörni. Megszállt az ihlet.

Társasjáték

Na jó. Nem csak rányomva a logót és úgy odaadni. Ilyen már van. Ennél sokkal jobban testre kellene szabni.

1. Tervezés

Léteznek játéktervező cégek, akiknek mindig új társasjátékot kell kitalálnia. Mostanában rákaptak, hogy PC-s játékok alapján készítsenek offline társast. (Lásd Warcraft, Civilization, DoomAmikből minden évben megválasztják az év játékát. 

A lényeg, velük kellene egy sajátos, csak arra a piacra, brandre jellemző, de szórakoztató társast csináltatni. Kuriózum lenne, és nehezen leutánozható. Persze nem egy magyar kkv-nak lenne alternatíva az emblémázott toll helyett, de egy mamutnak mindenképpen. Játékszoftver területén akadt már ilyen (Cool Spot, GTI Racing, Ford Racing) 

Első körben kizárólag promóciós céllal kellene terjeszteni (akár nyereményjáték), később kerülnenek a boltok polcaira. Egy "offline" társasjáték időtállób termék, a termékéletgörbéje is hosszabb, tovább használható eszköz.

2. Meglévő módosítása

Ha a spanyolviasz már létezik, akkor nem kell feltatláni. Elég csak kicsit átszínezni és eladhatjuk magyarviasznak (lásd még Amercian Idol és Megasztár) Vegyük pl. a Monopolyt és alakítsuk át mobiltelefonos verzióra. Nem utcákat veszünk és házakat húzink fel, hanem adótornyokat, és bérleti díj helyett előfizetési díj van. Rizikó helyett Autóipari harc, Catan telepesei helyett Ingatlanlufi, Game of Life helyett pedig Hiteljátszma.

Az ötlet stipistopi. Ha valaki mégis megvalósítja, akkor kérek érte köszönetet és egy példányt belőle.

 

Címkék: fejlesztés ötlet ajándéktárgy stipistopi

2010.02.25. 10:43 Bajnok · 1 trackback Szólj hozzá!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr241745008

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Prediksi Bayern Munchen vs Real Madrid 2018.05.15. 03:42:57

Ajánlatok a kedvenc helyeidről - kockablog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Bajnok Blog

Sokan, sokféleképpen írnak a reklámok, a marketing, a brandek és a kommunikáció világáról. Ez a blog nem helyettesíti, hanem inkább kiegészíti ezeket. Uff.

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása