UPC és Magdi Anyus halála

Tegnap sikerült elkapnom a UPC legújabb reklámszpotját, és kalapot kell emeljek. A gyengén induló Winkler-Karottás sorozat ezzel már igencsak odatette magát. Sokféleképpen láttuk már a "visszatekercselős" TV-t bemutatni, de eddig valahogy sótlan volt az egész. Olyan minthat hiányzott volna belőle az Insight.

Ha a UPC spotját egészet lecsupaszítjuk, akkor egy teljesen didaktikus szöveget kapunk. Viszont ez olyan szépen fel van öltöztetve, a bemutatott élethelyzet annyira jól ki lett választva, és a termékelőny is oly egyszerűen, de nagyszerűen lett bemutatva.

Tényleg valós helyzet, hogy az ember nézi a TV-t, és megcsörren a mobilja, hozzászól élete párja, vagy csak szimplán ropiért nyúl. Könnyen lehet, hogy abban a két másodpercben lemarad egy olyan médaitörténeti eseményről, mint Magdi Anyus halála. Na erre jó a DVR-es TV.

Nagy Piros pont a JWT-nek.

Persze akárcsak a K&H-s Menő Manó esetében, még most sem találtam rá neten a szpotra. Ez két dolgot jelenthet, vagy friss és nagyon jó megfigyelő vagyok, vagy sokat nézek TV-t mostanában.

Update (de nem a TornaNorbi féle)

Kontárblog megtalálta az ominózus videót, amit persze a poszt írása után raktak fel az oldalra. 

Címkék: kreatív reklám upc magdi anyus pirospont jwt

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr331979304

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magdi anyus visszatekerhető 2010.05.10. 10:54:22

A Bajnok blogból kaptam az ihletet, és meg is találtam a témához tartozó videót, így gondoltam, én is megosztom a gondolataimat róla.  Magdi anyus Barátok közt beli halála megrázta a szappanoperatársadalmat, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bajnok Blog

Sokan, sokféleképpen írnak a reklámok, a marketing, a brandek és a kommunikáció világáról. Ez a blog nem helyettesíti, hanem inkább kiegészíti ezeket. Uff.

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása