Ihlethiány? Lustaság?

Egyik sem. Pont az a gyakori posztok hiányának oka, hogy túl sok gondolat van a fejemben, és nem akarok még egy olyan sz*rul megírt bejegyzést publikálni, mint ez. bajnok.blog.hu/2010/03/26/reklampiaci_atrendezodes


2010.04.06. 19:36 Bajnok 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr21899770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.04.10. 08:00:09

nem lett az szar.

nekem is vannak hirtelen kirohanásaim, hirtelenjében megírt postjaim,és már most mókás fél évvel ezelőtti bejegyzéseimet visszaolvasni, hogy azóta mennyit fejlődtem, de szerintem akkor is az a lényeg, hogy leírd,ami a fejedben van.
mégha nem is mindenki ért vele egyet,mégha egy komment se jön hozzá.írd meg!

én sokkal megkönnyebbültebb és boldogabb vagyok,mióta mindent leírok:D bár tény,nem csak1blogom van:D

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.04.15. 00:24:22

@Kontárblog: Kösz, de szerintem nem lett az igazi. Valaki, aki hozzáértő (mármint az írás művészetéhez), biztos meg is tudja mondani, hogy miért.

A tippet azt köszi, megfogadom. Bízom benne, hogy fejlődni fogok :) A kommentek száma pedig nem érdekel. Nem ismert a blog, és nem is olyan témáról szól, amit széles rétegek keresnek. Meg még Béta :)

Egyébként pont azért kezdtem el, hogy leírjam, ami fejemben van, attól függetlenül, hogy mások mit gondolnak róla :)

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.04.18. 22:10:24

@Bajnok: én is így indultam,de aztán idővel rájöttem, jól esik,ha néha dorombolnak is:D

Bajnok Blog

Sokan, sokféleképpen írnak a reklámok, a marketing, a brandek és a kommunikáció világáról. Ez a blog nem helyettesíti, hanem inkább kiegészíti ezeket. Uff.

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása