Neo FM - feketepont

Minap a Class FM-et ekéztem egy kicsit, és esküszöm nem direkt, de ma a Neo FM kerül sorra. Nem történt semmi különös, csak meg akartam tudni az éppen futó műsor elérhetőségét, ezért felmentem a neofm.hu-ra, és ez a kép tárult elém:

Semmi infó, hogy mi ez, de ami még durvább semmi bezár gomb. Egy darabig hullott a pénz (én meg semmit nem tudtam tenni, mert az oldal lényeges része el volt takarva) és kiderült, (jött egy felirat) hogy ez az épp futó 101.000 Ft-os játékuk. És ekkor jelent meg a "A bezáráshoz kattints ide" majd el is tűnt.

Kedves Neo FM!

Ha ilyen layer bannert tesznek ki az oldalra, akkor illik rá bezárás gombot is tenni, ami folyamatosan elérhető. (ha nem megy, az index.hu-n van hozzá letölthető sablon) Nem szép dolog a látogatót arra kényszeríteni, hogy akarata ellenére végignézze a hírdetést, mert a kedves látogató fogja magát és elmegy máshová, és többé nem jön vissza, vagy ír egy morcos posztot róla. Példaként hoznám fel az összes többi online médiatulajdonost, akik ezt meg tudták oldani.

A fekete pont persze jár: •

Címkék: banner feketepont neo fm

2010.05.07. 16:42 Bajnok 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://bajnok.blog.hu/api/trackback/id/tr121982046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.05.08. 19:38:05

abszolút jogos, annyira idegesít engem is a bezárhatatlan reklám. meg a honlapok amik folyton pofáznak,és nem lehet levenni a hangot, mg az, ami zenél,hát megőrülök,megnyitok 3-4ilyet tabot,aztán zongorázhatok,hogy vajon melyik zenél,és hogy dugul el...

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.05.09. 22:10:01

@Kontárblog: Örülök, hogy ismét itt látlak :)
Ha látsz egy gportal-os linket, akkor ne nyisd meg, mert 90%, hogy zenélni fog :)

Addott viszont egy komoly oldal, ami komoly szerepet szeretne betölteni az online médiatulajdonosok birodalmában is, ebben az esetben viszont, miért nem fogadják el az IAB által javasolt sztenderdeket? Nemrég Szabó Ákos előadását hallgattam, és Ő mondott még nagyon evidens, de mégis tanulságos dolgokat...

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.05.10. 09:54:28

@Bajnok: be szoktam néha nézni hozzád:)
írj többet és többször jövök:)

komoly oldal-szerintem a legtöbb rádió leszrja hogy milyen a honlapja.nem onnan jön a nagy haszon,szerintem a többség kötelező rossznak tekinti

Bajnok · http://bajnok.blog.hu 2010.05.12. 11:00:12

@Kontárblog: Majd írok többet :)
Ha leszarják a weboldalukat hiba, ugyanis sokkal könnyebb "csomagot" értékesíteni, mint külön egy-egy felületet. Főleg válságos időben.

Bajnok Blog

Sokan, sokféleképpen írnak a reklámok, a marketing, a brandek és a kommunikáció világáról. Ez a blog nem helyettesíti, hanem inkább kiegészíti ezeket. Uff.

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása